9. 10. 2015

Dokončená koupelna - malé soukromé wellness

Vítám vás v naší dokončené koupelně :)
Stále budujeme a stále dotváříme naše hnízdo. Konečně se nám - tedy mužovi, já jsem v tomto případě "důležitá" psychická podpora:), kuchařka a schvaluji jeho úžasná rozhodnutí, tak se nám tedy v této "báječné partě" podařilo dokončit koupelnu v hořejším patře. Je to pro nás malé wellness a pro mého "parťáka" složená maturita :)
Vybrala jsem si dobře - JE FAKT MOOOC ŠIKOVNÝ!!!!!!

 Vana je zapuštěná do podlahy ..... no prostě bašta. Je to foceno v létě, kdy oknem svítilo sluníčko, takže omluvte tu záři.
 Dlažba i obklad je kupodivu polské výroby a za rozumnou cenu, a ve finále vypadá dost noblesně :) Ale hlavně je světlá a o to nám šlo. V tom malém prostoru to muselo být světlé ......
 Ty dvě tmavé tečky na stropě jsou repro bedny, kudy se line relaxační hudba, asi abych nezpívala já :)
 Velké mušle je vzpomínka na moře .........



 A tady je pohled od vany. Wc je schované za úzkou zídkou. Dvířka za wc mísou slouží na uložení wc papíru, čistících prostředků atd. Zbytek "parťák" obložil palubkami. Fakt je šikula ......
Dveře jsou zašupovací, aby se na chodbě šetřilo místem. A tam je ještě mírné staveniště :(
Musím koupelnu vyfotit ještě večer, protože "parťák-miláček" :) do koupelny instaloval barevné světla, která jdou dálkově přepínat a to je taky moc super. Jen lidi z venku si určitě myslí, že tam je místní "vykřičený dům" :) 
Však ať si myslí co chtějí, hlavně, že my si to užíváme ........ ještě namasírovat bolavá záda a ruce vytahané až na zem :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.